Rriten çmimet për një pjesë të cigareve

Janë rritur çmimet për një pjesë të cigareve, nga dita e enjte janë duke u shitur për një çmim më të lartë për 5 denarë. Tregtarët thonë se çmimet e reja i kanë marrë pa mos pasur paralajmërim paraprak. Tregtarët thonë se presin që gjatë javë të rriten çmimet për gjitha llojet e markave të duhanit. Për 5 denarë shiten më shtrenjtë këto cigare: Vest silver ,West red dhe West White, Walter Wolf dhe Ronhill Black dhe gold.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...