Sela: Falja nuk është satisfaksion për mua por gjuha shqipe zyrtare

I ftuar në emisionin e mëngjesit në Tv24 Vesti,Kryetar i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela ka folur për aktuelitet politike në vendë,çështja e bllokadës nga ana e Bullgarisë.

Sela: Nuk kam nevojë që të më kërkoj askush falje për 27 Prillin. Është budallallëk që ndokush të dëshiroj të të vras, pastaj të presësh që të kërkoj falje pse desha të të vras. Nuk është ky satisfaksion i imi, por satisfaksion për mua është gjuha shqipe zyrtare dhe barabarsi për shqiptarët në RMV – ka deklaruar Ziadin Sela për 24vesti.

Loading...
loading...Loading…


loading…