Sherr në Ohër,policia jep detajet

“Më datë 21.06.2022 rreth orës 15.30 minuta në rrugën ‘Dimitar Vllahov’ në Ohër është shkelur rendi dhe qetësia publike me sulm fizik të kryer nga N.U. ndaj T.V. (56), të dy nga Ohri. Ndaj sulmuesit do të ngritet padi adekuate”, thuhet në raportin e SPB Ohër.

Loading...
loading...

Loading…


loading…