Sherr në Strugë sulmohet 37 vjeçari nga Gostivari

Më datë 13.08.2020 rreth orës 18:00, në një objekt hotelierik i vendosur në rrugën “Proleterski Brigadi” në Strugë, S.P nga Vevçani bëri prishjen e rendit dhe qetësisë publike me sulm fizik ndaj punonjëses MN (37) nga Gostivari. Pas dokumentimit të plotë të rastit do të parashtrohet padi e duhur. Sektori për Punë të Brendshme Ohër. Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...