Shitje e madhe e makinave,banesave dhe gjësende tjera

Vetura, banesa, tokë të ndërtimit dhe gjësende tjera, Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP) ka paralajmëruar se do t’i shes në ankandin e 17 me radhë.

Kështu për shembull në ankand mund të gjeni Mercedes Nebz me çmim prej 151.161 denarë, Seat Toledo për 230.000 denarë. Gjithashtu në shitje janë edhe mobilje, kompjuter etj.

Shpalljen e plotë mund ta shihni: KËTUStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...