Shkarkohet Avdulla Qazimoski nga kreu i Këshillit të Strugës!

Avdulla Qazimoski në seancën e sotme me votim nominal pro të 18 këshilltarëve është shkarkuar nga pozicioni i kryetarit të Këshillit.Për shkarkimin e Qazimoskit kanë votuar të gjithë këshilltarët përvec dy këshilltarëve të BDI dhe disa të VMRO-së.Qazimoski e kualifikoi si jo statutor dhe të kundërligjshëm shkarkimin.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...