Shkolla e Strugës e shënon Dita për mbrojtjen e fëmijëve

Java e femijeve e cila eshte manifestim ligjor e dedikuar per femijet me nenin 221 nga Ligji per mbrojtjen e femijeve, ne SHFK ,,Vellezerit Milladinov” Struge u shenua ne menyre solemne. Ne kuader te kesaj u lexua premtimi feminor, i cili qendron ne pasoshin e femijeve.
Filloristeve ju ndane pasoshe dhe bexha keshtu u be pranimi i tyre ne Organizaten e femijeve.
Motoja e Javes se femijeve eshte: Ne boten tone te gjithe jemi njelloj!
Ne kuader te Javes se femijeve ne daten 2.10.2017 dita Boterore e Femijes ne oren e kujdestarise,udheheqesit e klaseve i theksuan dispozitat nga Konventa per te drejtat e femijes.
Ne manifestimin tone u lexua edhe referate per 11 Tetorin – dita e kryengritjes popullore.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...