Shkupi si Amsterdami, në një ditë do të ekspozojë vajza në vitrinë! (Foto)

Nisma qytetare për mbrojtjen dhe avancimin e të drejtave të punëtorëve seksual Star-Star do të shënojë Ditën botërore për luftë kundër dhunës ndaj punëtorëve seksual.

Nesër, më 16 dhjetor, në Shkup do të organizohet ”Skopje Red Light District” që paraqet një instalim artistik që ka për qëllim të përshkruaj sharmin në rrugën e fanarëve të kuq me bordelot në Amsterdam. Kështu, për herë të parë Shkupi do të ketë vajza në dritare, ndërkaq të dielën, do të mbahet Marshi i çadrave të kuqe, me fillim në ora 12:00.
StrugaLajm
Loading…


loading…