SHM-të Ladorishtit në Zvicër zgjodhi strukturat drejtuese-ja emrat

Sipas rregullores dhe Statusit të Shoqatës së mërgimtarëve të fshatit Ladorisht në Zvicër,sot më datën 17.05.2020 u mbajt mbledhja e rrallës për shkak të dorheqjes së ish-kryetarit Fatlind Hoxha dhe u morë vendimi, që Shpendi Etemi të mari detyrën si Kryetar dhe Shpetim Zylali si Nënkryetar.

Kjo është lista e funksionerëve të rinj :StrugaLajmStrugaLajm

1)Kryetar – Shpendi Etemi
2)Nënkryetar – Shpëtim Zylali
3)Sekretar – Besart Lena
4)Arkëtar – Ardit Dauti
5)Anëtar i Kryesisë – Asan Dauti
6) Anëtar i Kryesisë – Nevzat Volina
7) Anëtar i Kryesisë – Mixhait ComaStrugaLajm

Me respekt nga Kryesia e Shoqatës
Kryetar : Shpendi Etemi

In : Aktuale

Loading...
loading...