Shtabi i BDI-së:PSE HESHT TURISTI ?!

Bërëm një pyetje publike dhe presim përgjigje për shkak se qytetarët janë të interesuar të dinë sa para ka paguar TURISTI për ndërtimin e shtëpisë së tij në f.Livadhi dhe a mos vallë lejën e ndërtimit të shtëpisë së tij e ka në emër të dikujt tjetër vetëm e vetëm për tu shmangur taksave komunale?!

Ne në emër të qytetarëve të Strugës këtë pyetje do ta parashtrojmë çdo ditë derisa Ziadin Sela ti përgjigjet publikut.

Shtabi i BDI-SËStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...