Sot protestohet në Strugë

Sot do të protestohet në qytetin e Strugës, kundër një deponie që prej vitesh përdoret për grumbullimin e mbeturinave.

Qytetarët kanë njoftuar se kanë dërguar një kërkesë te kryeministri Zoran Zaev, si edhe te Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, përmes së cilës njoftojnë për gjendjen alarmante.

Deponia në fjalë gjendet në një largësi prej 1.5 kilometrave nga liqeni i Ohrit.(Strugalajm.com)StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...