Struga turistike prezantohet në Barcelonë (Foto)

Sot si kurrë me parë Komuna e Strugës përfaqësohet në panairin e turizmit në Barcelonë përkrah destinacioneve turistike më atraktive dhe më të dëshiruara të botës.

Pas 5 vitesh, Komuna e Strugës përsëri menaxhohet në mënyrë të duhur.

Sot jemi në Barcelonë ku kemi fatin të promovojmë kulturën, traditat dhe bukuritë natyrore që posedon qyteti jonë përallor.

Struga ka dhe do të ketë gjithmonë vlera dhe kapacitet për turizëm, sepse ne kemi punuar dhe vazhdojmë të punojmë për të mirën e qytetarëve tonë, për të mirën e Strugës tonë!

Marr nga faqja e Komunës së
Strugës në Facebook

In : Aktuale

Loading...
loading...