Strugani e rreh gruan dhe e izolon në dhomë!

Një banor i fshatit Llozhan, në Strugë, e ka rrahur bashkëshorten  dhe e ka mbyllur më forcë në një dhomë, për të mos dal nga shtëpia.Si rezultat i dyshimit të arsyeshëm, Stacioni policor në Strugë, ka ngritur padi penale ndaj 43 vjecarit nga fshati  Llozhan.Veprën i dyshuari,e ka kryer më 29 qershor, në ora 22.00, në shtëpinë familjare, pas një sherri verbal.Pasojat e e dhunës i ka konstatuar edhe Spitali i Strugës ku e dëmtuara sipas policisë është kontrolluar në ditët në vazhdim. (Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...