19 vjecari përmbyset me traktorin në Drinin e Zi,shpëton falë ndihmës mjekësore!

Një ri nga Struga lufton me jetën në Spitalin e Strugës.Sic informojnë dëshmitarët okular 19 vjecarin e e kanë marr ujërat e Drinit të Zi në fshatin Llozhan të Strugës traktori me të cilin ai udhëtonte është përmbysur në lum.Ka qënë kalimtarët e rastit të cilët pasi kanë pikasur trupin e të riut kanë mundur ta nxjerrin nga lumi dhe ta dërgojnë në Spitalin e Strugës për trajtim.Edhe pse akoma nuk ka një informacion të detajuar për gjendjen e të riut jozyrtarisht pësohet se ai ka arritur të vi në jetë pas ndihmës mjekësore.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...