Sulm me thikë dhe gota në një klub nate në Strugë

Një ngjarje e pazakontë sipas policisë të Strugës ka ndodhur para disa javëve në një klub Nate në qytetin e Strugës.Në një momentë një mysafirë i klubit është sulmuar me gota qelqi dhe thikë.Sulmuesi sipas policisë i moshës 29 vjeçare është paditur.Ngjarjen i padituri e ka kryer rreth orës 02.30 ku pa asnjë arsye ka sulmuar një 31 vjeçar me gota qelqi dhe thikë duke shkaktuar pasiguri te mysafirët e tjerë në klubin “Oaza” pas këtij momenti kanë reaguar nga sigurimi i lokalit të cilët kanë lajmëruar policinë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...