Sulmohet shtëpia e policit nga Ohri

Këtë mëngjes, në orën 3:10 minuta në qytetin e Ohrit, në oborrin e shtëpisë së një të punësuari në polici, janë hedhur dy kokteje molotovi, duke shkaktuar, kështu dëme të material.

Në vend njgjarje kanë dalë ekipe të Sektorit për Punë të Brendshme të Ohrit dhe po ndërmerren masa për të zbardhur rastin dhe gjetjen e autorëve të veprës kriminale.

In : Aktuale

Loading...
loading...