Të hënën nga ora 13-15 rruga Strugë-Ohër-Kërçovë do bllokohet!

Në rrugën magjistrale A2 aksi rrugor Kërçovë – Ohër, në shtrirjen Presekë-Vërbjan, për shkak të realizimit të punimeve ndërtimore me minim, të hënën, midis orës 13 dhe 15, qarkullimi do të jetë në ndërprerje rreth 15 minuta.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...