Sherr masivë në një plazh në Ohër!

Të gjithë pjesmarrësit në sherrin masiv në plazhin “Gorica 3” janë arrestuar nga policia .Siç njofton SPB-ja në Ohër personat e arrestuar sot paradite në plazhin në kompleksin “Gorica 3″kanë shkatuar prishje të rendit dhe qetësisë duke përdorur mjetë të rrezikshëm.Sipas Stefan Dimoskit 5 prej tyre janë arrestuar në Repartet e Spitalit të Ohrit ku trajtoheshin.Sherri është bëré ndërmjet dy grupeve që për një kohë të gjatë kan patur mosmarrveshje.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm
Loading…


loading…