“Teatri Poshka”sonte e hap sezonin me muzikë me motive shqiptare!

Sot në orën 20.00 Teatri Poshka çel sezonin artistik veror duke ju ftuar të shijoni dhe festoni me muzikë dhe motive shqiptare!
Koreograf: Bardhi Pojani
Këndon: Laxarela
Me pjesëmarrjen e ansamblit “Korça”
Hyrja e lire!

StrugaLajm


Loading...
loading...