Tërmeti është ndier edhe në Strugë

Sipas të dhënave të Rrjetit sizmologjik telemtrik të Fakultetit Natyroro-Matematikor në Shkup, epiqendrat e dy tërmeteve janë locuar në rajonin mes qyeteve Ohër dhe Resnjë.

Intesiteti i tërmetit të parë është 3,1 ballë sipas shkallës së Rihterit, me epiqendër në thellësi prej pesë kilometrave, derisa i dyti është me intesitet prej 2,5 ballë, të locuar në dy kilometra në korën e tokës.

Tani për tani nuk janë paraqitur raste të shkaktuara materiale përveç shqetësimit të popullatës në vendet e banuara përrreth.

Screenshot_20170618-025306

 

In : Aktuale

Loading...
loading...