Tragjedi në Shkup, 26 vjeçari gjen të vdekur djalin një muajsh


Gjatë ditës së djeshme rreth orës 06:37 në SPB Shkup është denonacuar rasti se në poliklinën “Çento” në Shkup është sjellur një foshnje pa shenje jete, transmeton Zhurnal.StrugaLajm

Sipas denoncimit të prindërve A.A. (26) dhe I.A.(26) foshnja ditën e njejtë rreth orës 06:00 kanë vërejtur se fëmija nuk ka shenja jete, por që ditë më parë ka pasur vështirësi me frymëmarrje.StrugaLajm

Me urdhër të Porkurit publik, trupi i foshnjës është dorëzuar për autopsi.

In : Aktuale

Loading...
loading...