Tre persona të lënduar rëndë në aksidentin në rrugën Ohër-Re

Të paktën tre vetë janë lënfuar rëndë në aksidentin automobilistik që ndodhi në orën 20.00 në rrugën Resnjë-Ohër afër fshatit Krushje. Aksidenti dy automobile me regjistrime të Ohrit dhe Vevçanit. Të plagosurit u transferuan urgjentisht në spitalin e Shën Erazmo në Ohër.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…