“Varje” për Zoran Zaevin dhe Radmilla Shekerinskën

Kërcënimet ndaj kryetarit dhe zëvendës kryetares të LSDM-së, Zoran Zaev dhe Radmila Shekerinska, në protestën e sotme të iniciativës “Për Maqedoni të përbashkët”.

Në njërën nga disa pankarta ishte shkruar emri i Zoran Zaevi dhe Radmila Shekerinskës dhe poshtu emrave të tyre shihen edhe litarët për varrje, njofton TetovaSot.

Kur demonstruesit arritën në Kuvend, protestuesit e hoqën pankartën dhe e cila cila përfundoi e mbështetur mbi një pemë në park përballë Kuvendin.StrugaLajm
Loading…


loading…