Vazhdon errësira në shëtitoren e Drinit përskaj Spitalit të Strugës

Akoma erresirë në Struge.
Kompanija per mirmbajtjen e dritave ne Strugë si duket nuk i bien punës prapa, ose nuk dëgjojne dhe nuk shohin.
Herrësire afër spitalit buz Drinit, ndonji i sëmur do te bjen ne Dri nga errësira.

Radio Rrapi

In : Aktuale

Loading...
loading...