VLEN në Austri organizon udhëtime falas për të votuar në Maqedoni, nisin rezervimet (FOTO)

Lutfi Ramani, përgjegjës i shtabit të opozitës shqiptare VLEN në Wels të Austrisë përmes një statusi në Facebook ka bërë thirrje dhe ka njoftuar mërgimtarët se kanë nisur rezervimet për udhëtime në vendlindje për të votuar për koalicionin VLEN, në zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale më 8 maj 2024, opentv.

Ai ka bërë me dije se ky organizim është pa pagesë dhe se do të realizohet më 7 maj 2024.Postimi i Lutfi Ramanit:

Sot drejt Welsit dhe Linzit!

Shqiptarët e Maqedonis së Veriut që jetojnë e veprojnë në Wels, Linz me  rrethinë, të Austrisë, për të rezervuar udhëtimin e tyre për në vendlindje më 07.05.2024, për të votuar dhe mbeshtetur koalicionin VLEN, ju sjellim pikat e kontaktit të operativëve në këto zona që vijon si më poshtë:StrugaLajm

1.Lutfi Ramani nga Shkupi, operativ për Wels, tel:+436763664700
2.Burim Alimi (djali Feta Alimit) nga Kumanova, operativ për Linz, tel: +436763942183.

Me shumë respekt!
Shtabi zgjedhor VLEN-Austri.

In : Aktuale

Loading...
loading...