VLEN në Qeveri, Lëvizja BESA me dy ministri

Lëvizja BESA si pjesë e koalicionit VLEN do udhëheq me dy ministri.

Siç mëson INA, kësaj partie do ti takojnë dy dikastere ministrore:

Ministria e Ekonomisë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.StrugaLajm

Gjatë dy ditë do të përcaktohen edhe resoret e tjera ministrore.(INA)

In : Aktuale

Loading...
loading...