Ymer Ymeri nga ASH u uron shqiptarëve të Strugës 28 nëntorin

Të nderuar struganë!

Në emër të Kryetarit të Degës së Aleancës për Shqiptarët – Strugë, në emër të grupit të këshilltarëve të Aleancës për Shqiptarët në Keshillin e Komunës së Strugës, dua t’jua përkujtoj më shumë se sa t’ua uroj festën e 28 Nëntorit!

Më shumë se sa si festë 28 Nëntorin ne e përcjellim vit pas viti si një mesazh që nuk duhet harruar e ai është: Bashkimi, ruajtja e identitetit tonë dhe zhvillimi.

Të gjithë shqiptarëve ua uroj festën e flamurit. Le të jetë 28 nëntori, një moment reflektimi, kurse flamuri kombëtar flakadar i përjetshmëm si udhërrëfyes!StrugaLajm

Bashkim, qëndresë, zhvillim! Këto janë urimet dhe qëllimet tona.
Nga zemra gëzuar festat e nëntorit e në veçanti ditën e flamurit!
Ymer Ymeri kryetar i ASH-Strugë

In : Aktuale

Loading...
loading...