Zaev opozitës maqedonase: E di se e keni vështirë ta pranoni se do të jeni opozitë edhe për 4 vite

“S’ka para nga nga ndërmarrja e autobusëve në Shkup, nuk është as Orce Kamçev t’ju japë para. E di se e keni vështirë se do të jeni në opozitë edhe 4 vite. Keni të drejtë të jenë të frustruar. Çdo ditë dikush nga partia juaj kërkon përgjegjësi për disfatën zgjedhore. Por duhet të pranoni se ne fituam”, kështu i replikoi Zoran Zaev deputetit nga opozita Igor Janushev i cili e quajti Zaevin kryeministër top-shop’ dhe njëkohësisht hodhi kritika ndaj propozimeve për ministraa të rinj.

Loading...
loading...Loading…


loading…