Zaevi do e ketë fjalën e fundit për Strugën!

Edhe pse nga partitë shqiptare pothuajse dihen tashmë kandidatët shqiptar për Strugën nga ana e partive maqedonase po taktizohet deri në momentin e fundin.Burime nga LSDM për Strugalajm  thonë se tashmë Kryesisë qendrore dega e Strugës i ka dërguar një listë me 5 emra por do të jetë ky organ dhe vet lideri Zaev ai që do e ketë fjalën e fundit.Në listën e këshilltarëve nga kjo parti komunikojnë se do përfaqësohen të gjithë komunitetet .Në opinion e këtushëm si kandidat të mundshëm nga kjo parti përmenden disa emra si:Kolo Duni,Sefer Canoski si mundësia që në momentin e fundit të shkojnë më një kandidat shqiptar.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...