Zaevin dhe nënkryetarin e tij, portalet e bëjnë me shqiponjë (FOTO)

Në këtë mënyrë janë shpërndarë foto të liderit të LSDM, Zoran Zaev dhe të nënkryetarit të tij, ku në fytyrën e tyre është nxjerrë shqiponja, duke i emërtuar “shiptar 1 dhe 2”.  Kjo luftë speciale po vazhdon edhe në rrjetet sociale, por edhe në disa portale pro –vmro-iste. (INA)

zaev2StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...