Zbritje e madhe në ‘’Q.T. NABIZI’’, të shtunën organizohet panairi promocional

Të nderuar klientë ditën e shtunë më 13 maj 2017, Qendra Tregtare NABIZI-Strugë me rastin e fillimit të sezonit të ri 2017 në bashkëpunim me fabrikat dhe partnerët organizon promocion të produkteve të koleksionit të ri 2017.Në këtë eveniment tregatar ofrohen produkte me cmime fabrike për të gjithë asortimanin e Qendrës Tregtare Nabizi-Strugë!

Me këtë rast në ambientet e ‘’Qendrës Tregtare Nabizi’’,organizojmë Panair të hapur promocional me pjesmarrjen e 15 brendeve të mirënjohura!
Që ky eveniment të marri karakter festiv ,Qendra Tregtare Nabizi ofron zgarë falas !
Ju mirëpresim,ditën e shtunë ,13 maj 2017,nga ora 08.00 deri në ora 20.00.

image-0-02-05-b7d023a7850ac1bad9d1aa6a8ebc3135feecae5142a9d4e6e5d2664afd0b2d82-VStrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...