Zëvendëskryetar i qytetit të Shkupit emërohet Enver Maliqi

Enver Maliqi është zëvendëskryetari i ri i qytetit të Shkupit. Siç informojnë autoritetet e qytetit, kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov pasdite e emëroi Enver Maliqin për zëvendës të tij. Maliqi është këshilltar i Qytetit të Shkupit nga radhët e BDI-së dhe menaxher i kompanisë “Gemak Trade”.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...