Ariu bie në kuth në Llabunisht,reagojnë Shoqatat e kafshëve!

Në vend që ta shpëtonin ariun e zën në kurth e mbingarkojnë me dozë qetësues kjo ngjarje ka ndodhur në Llabunisht.

Banorët alarmuan dhe erdhën për të shpëtuar ekipet, por në vend që ta shpëtonin atë, ata e vranë atë me një dozë të madhe të qetësuesëve kanë thënë nga organizatat për mbrojtjen nga kafshët.

Sipas njerëzve, ky ishte rasti i dytë i tillë në Llabunisht ngren shqetësimin organizatat për mbrojtjen e kafshëve.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…