Ziadin Sela: Do ta ndërtojmë shtetin tonë paralel

Mjaftë u mashtruam për 25 vite me rradhë, tani më ka ardhur moment që brenda 100 ditëve të zgjidhet cështja e gjuhës shqipe. Do të nisim të ndërtojmë institucionet tona, të ndërtojmë shtetin paralel, sepse më nuk kemi kohë për të pritur dhe nuk do të mashtrohemi. Mjaftë u mashtruam për 25 vite me rradhë, tani më ka ardhur moment që brenda 100 ditëve të zgjidhet cështja e gjuhës shqipe. Do të nisim të ndërtojmë institucionet tona, të ndërtojmë shtetin paralel, sepse më nuk kemi kohë për të pritur dhe nuk do të mashtrohemi. Kështu është shprehur lideri i LR-PDSH-së, Ziadin Sela në një intervistë në TV21, transmeton agjencia e lajmeve INA. Sela deklaroi se në zgjedhjet e 11 qershorit shqiptarët nuk i dhanë forcën dhe pushtetin për ta avansuar cështjen shqiptare në Maqedonisë. Ai tha se, do të vazhdoj aktivitetin dhe veprimet e tij për të krijuar barazi për shqiptarët, ndryshe sic theksoi ai, nuk mbetet rrugë tjetër ndërtimin e institucioneve shqiptare.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...