Ziadin Sela me urim për Fitër Bajramin!

Sot është dita e fundit e muajit të bekuar të Ramazanit ku besimtarët musliman agjeruan për 29 ditë duke bërë kështu sakrificë në këto ditë të ngrohta të verës , vetëm për të arritur kënaqësinë e Zotit dhe për tu solidarizuar edhe me të varfurin ,skamnorin apo ndokënd që nuk e ka “luksin ” e të ushqyerit tri herë në ditë !

Muaji i Ramazanit ngërthen në vete një afërsi të madhe mes njerëzve ,shtohet dashuria dhe solidariteti , dhe ky Ramazan ishte i tillë dhe përçoi elemente të tilla edhe në vendit tonë .

Pa dyshim se pas çdo sakrifice , mundimi apo lodhjeje vjen shpërblimi , freskia apo e mira dhe gëzimi dhe festa për komunitetin musliman është festa e Fitër Bajramit me çrast unë shfrytëzoj rastin që gjithë vëllezërve dhe motrave tju uroj festën duke ju dëshiruar paqë , harmoni , lumturi dhe dashuri në familjet e juaja , hapsirat ku jetoni e veproni , vendin ku ndodheni e ku punoni .StrugaLajm

Qofshit çdo herë të lumtur dhe festofshim çdo herë së bashku , me shumë rrespekte për ju Ziadin Sela !

In : Aktuale

Loading...
loading...