Në Ohër, u shënua sot “Dita e Egjiptianëve”

Festa e 24 Qershorit – Dita e Egjiptianeve.Manifestim i organizuar ne Oher, ku prezent ishin mysafir nga diaspora,Kosova Shqiperia, fjale pershendetese mori ministri i kultures z.Robert Alagjozovski, ministri per administrat publike nga Kosova Mustaf Myrtaj,deputeti Veton Berisha deputet te tjere nga parlamenti i Maqedonise,dhe u promovua nje dokumentar kushtuar Egjiptianeve te Ballaknit realizuar nga Al Yazeira e regjisuar nga Rania Rafati nga Libani.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...