Ziadin Sela nga Shkupi transferohet në Spitalin e Tetovës!

Lideri i LR-PDSH-së Ziadin Sela pas qlndrimit në Spitalin e Shkupit sot rreth orës 10,30 është transferuar në Spitalin Klinik të Tetovës

Pas arritjes së tij në spitalin e Tetovës në fillim ka bërë disa inçizime e më pastaj është shtrirë në dhomë ku vazhdon të kujdeset nga mjekët specialist, njofton TetovaSot.StrugaLajm

Drejtori i Spitalit të Tetvoës Florin Besimi për TetovaSot tha se Ziadin Sela do të qëndrojë disa ditë, do të jetë në kujdesin e mjekëve sepcialist ku edhe kushtet janë më të mira dhe ka hapsirë më të madhe.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...