Zjarrfikësit që u përballën me zjarrin në Dollogozhdë-Tatesh!

Mbi 30 persona të angazhuar nga zjarrfiksit e Strugës, Ohrit, Dibrës , Manastirit dhe Kërçovës për 24 orë shuan zjarrin në malin ndërmjet Dollogozhdës- Tateshit në ndihmë edhe nga 2 aeroplan të cilët qarkulluan mbi 20 herë .Zjarri u lokalizuar dhe u shua.
Gjatë ditës do ketë mbikqyrje dhe do mbahet në kontroll.
Në këtë fotografi mungojn edhe disa zjarrfikës të cilët jan në teren mbrenda në mal.Në këtë aksion u përfshinë rinia e fshatit Dollogozhdë dhe Tatesh si dhe  disa banor të cilët deri në orët e vona qëndruan dhe ndihmuan në shuarjen e zjarrit .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...