Zjarri kaplon një objekt industrialë ndërmjet Vranishtit dhe Belicës së Poshtme

Një objekt industrial-tregtarë ndërmjet Vranishtit dhe Belicës së Poshtme ka marr zjarr informojnë dëshmitarët okular.Rastin e konfirmon edhe kryshefi i Njësitit Zjarrfikës Minir Mahmuti i cili pohon se ekipet e kësaj strukture kanë shkuar në vendngjarje duke shtuar se vetëm më vonë do të bëhen të ditur dëmet dhe shkaqet e zjarrit.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...