Zvicra hap kufijtë për 19 vende jo Shengen, por jo për Maqedoninë

Turistët nga 19 vende jashtë zonës Shengen do të jenë në gjendje të hyjnë në Zvicër, nga e diela, sipas një liste të përditësuar sot nga autoritetet zvicerane.

Sipas urdhrit të fundit të Departamentit Federal të Drejtësisë dhe Policisë, i cili hyn në fuqi më 16 gusht në orën 00:00, të gjitha shtetet jashtë zonës Shengen konsiderohen në rrezik, me 19 përjashtime: Andorra, Australia, Bullgaria, Kanadaja, Qipro, Koreja e Jugut, Kroacia, Gjeorgjia, Irlanda, Japonia, Monako, Zelanda e Re, Rumania, Ruanda, San Marino, Selia e Shenjtë, Tajlanda, Tunizia dhe Uruguaji.

Për vendet që nuk konsiderohen në rrezik, hyrja nuk është më subjekt i kufizimeve antiCOVID-19, megjithatë, shtetasit e tyre mund të jenë subjekt i karantinës pas mbërritjes.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...