78 persona nga Struga u nisën për Haxh

Gjatë momenteve të përcjelljës së haxhive të Strugës, të cilët në orët e hershme të mëngjesit u nisën për në vendet e shenjta. Grupi përbëhej nga 78 haxhi të Strugës me 37 nga gj.mashkullore dhe 41 nga gj.femërore. Para nisjes u bë edhe duaja e Haxhit dhe disa këshilla nga Myftiu i Strugës Mr.Salim ef. Sulejmani. Allahu ua lehtësoftë dhe ua pranoftë kryerjen e Haxhit.

Loading...
loading...Loading…


loading…