Arben Taravari zgjidhet shef i shtabit elektoral të Aleancës

Në mbledhjen e rregullt të Kryesisë Qëndrore të Aleancës për Shqiptarët, ndër pikat kryesore ishte edhe zgjedhja e Kryetarit të Shtabit Qëndror të Aleancës për Shqiptarët për Zgjedhjet e parakohshme Parlamentare të 12 Prillit 2020.

Në mënyrë unanime nga antarët e Kryesisë Qëndrore u zgjodh Sekretari Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët
Dr.Arben Taravari i cili siguroj Kryesinë Qëndrore së kësaj rradhe shtabi qëndror i ASH me gjithë shtabet lokale dhe aktivin politik do ta sigurojë dhe garantojë fitoren bindëse të Aleancës për Shqiptarët në zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.

Aleanca për Shqiptarët
04.01.2020

Loading...
loading...Loading…


loading…