Reklamo ketu!

Dy biznismen veleshtar nga Austria ndihmojnë K.F Veleshtën

KF Veleshta falenderon publikisht dy biznismenët veleshtar Shpendi Zhuta dhe Fesi Hoda që veprojnë në Wien te Austrise të cilët i dhuruan klubit 22 pale veshje sportive te markës së njohur daneze Hummel ,,👏☺️

Klubi ka nevoje per mjete materiale dhe njerëz te tille gjithmon jane te mireseardhur te ndihmojne ne permisimin e kushteve te klubit tone.
Andaj ftojme te gjithe ata qe kane deshire te ndihmojne te mos hezitojne sepse cdo ndihme e juaja ndihmoj klubin tone .

K.F Veleshta