Reklamo ketu!

Gjendet një granatë në bregun e liqenit në Strugë

Më 11 gusht 2018, rreth orës 11:00, në Stacionin policor të Strugës, P.P. (64) nga fshati Radozhdë, Strugë, ka raportuar se një granatë-shpërthyese në breg pranë hyrjes së fshatit , ishte nxjerrë nga fëmijët e vegjël  raporton Strugalajm.com. Inspektimi u krye nga një ekip nga Stacioni Policor i Strugës dhe një person i autorizuar nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim Strugë, nga ana e të cilit u ngrit granata e gjetur për procedurë të mëtejshme.