Hamza Zylali medalje të art, në Kampionatin zgjedhor në karate

Ditën e shtunë (31.08.2019) në Shkup, u zhvillua kampionati zgjedhor në karate.
Ky aktivitet kishte karakter përzgjedhës për kampionatin botëror në karate, i cili mbahet në fund të muajit Tetor, në Chile.
Klubi i Karatesë “Drini” u përfaqësua me katër sportistë në diciplinën kumite. Hamza Zylali (kadet +70kg), Loriana Ramo (juniore -59kg), Zana Xheladini (juniore +59kg) dhe Ilira Xheladini (U21/ -50kg).
Klubi jonë nga ky turne arriti të fitoj katë medalje, nga të cilat: nje ari, dy te argjenta dhe një të bronzit.


Me medalje ari, u stolis Hamza Zylali, pas tre dueleve te fituara.
Me medalje të argjent u stolisën motrat Zana dhe Ilira Xheladini dhe me medalje të bronztë u stolis Loriana Ramo.
Duhet theksuar se të katër sportistët tanë, në këtë kampionat zgjedhor ishin në kategoritë e tyre të reja.
Jam shumë i kënaqur me paraqitjet e tyre dhe me rezultatin. Tani të shohim se a do të jap, dritën e gjelbërt treneri i përfaqësueses, që sportisti jonë të jetë pjesëmarrës në kampionatin botëror në karate.

Loading...
loading...Loading…


loading…