Reklamo ketu!

Ilir Meta në Strugë, asiston në gëzimin e familjes Dika në Hotel Exclusive-Veleshtë

Shqiptarët tashmë nuk i ndajnë kufit si dikur por tashmë komunikojnë dhe festojnë gëzimet e njëri-tjetrit në gjithë tokat ku ata frymojnë dhe jetojnë.Mbrëmë në një gëzim familjar në Hotel-Exclusive në Veleshtë të Strugës prezentë ishte edhe presidenti i Shqipërisë ,Ilir Meta i cili shoqëruar nga bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi përndryshe kryetare e partisë LSI një nga partitë e rëndësishme atje shkruan strugalajm.com.

Çifti Meta-Kryemadhi ishin në Hotel Exclusive për të marr pjesë në gëzimin e familjes Dika nga Struga.Mysafiri i lartë nga Shqipëria gjatë ahengut familjar ishte shoqëruar nga kryetari i kumunës Ramiz Merko.(Strugalajm.com)