Izmit Nura, paralajmëron nisjen e punës për pishinën e Strugës

Izmit Nura,zv/drejtori i Agjensionit për Rini dhe Sport i cili ishte prezent bashkë me lidershipin e BDI-së në përurimin e sallës sportive në Llabunishtë ka paralajmëruar një investim kapital për Strugën.

“Vazhdojmë me projektin e radhës,së shpejti fillojnë punimet ,Strugës ja rikthejm pishinën”,ka paralajmëruar Nura.Pishina e Strugës prej vitesh ka dregraduar në një objekt të braktisur si pasoja e mungesës së Investimit dhe kujdesit.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…