Izmit Nura priti në takim kampionët e boksit

Zv drejtori i agjencionit per rini dhe sport Izmit Nura sot bëri një pritje klubit ton te boksit Çair me disa bokser bashke me kapitenin e klubit ton Jasin Lama dhe na uroje per suksesin e klubit kampion ne ligen e pare të boksit ne Maqedoni urimi i veqant shkon per treneret e klubit te boksit dhe kryetarit te klubit per punen e tyre te palodhshme, transmeton Bashke.tv.

“Në emerin tim dhe te klubit te boksit Çair faliminderoj zv drejtorin Izmit Nura per perkrahjen dhe bashkpunimin qe na jepë ne këte institutcionin që ai drejton agjencionin per rini dhe sport. Faliminderoj treneret e klubit te boksit Çair per punen e tyre te palodhshme qe e bejne ne palester dhe per suksesin e aritur Skender Jahiu, Isamedin Abduli, Xhafer Muhaxheri” – shprehet Faton Salihu.

Nura priti në takim kampionët e boksit

Loading...
loading...Loading…


loading…