Ja kush femra më e bukur në botë!

Bella Hadid është shpallur nga shkenca “Femra më e bukur në botë”. Sipas një kirurge estetike, Bella ka përmasat perfekte të fytyrës.

Ky rezultat u arrit pasi u bënë matjet e shumë vajzave të njohur dhe Bella Hadid është e vetmja që i afrohet me 94% fytyrës perfekte.

Në vend të dytë është Beyonce, pas saj Amber Heard, Ariana Grande dhe Taylor Swift, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman Katy Perry dhe Cara Delevigne.

Beauty Phi quhet ekuacioni matematikor i shpikur nga Greqia e lashtë sipas të cilit Bella i përafrohet më së shumti fytyrës perfekte.

Loading...
loading...Loading…


loading…