Reklamo ketu!

Ladorishtarët e Amerikës ndajnë fond në ndihmë të nevojtarëve!

Bashkfshatarëve tanë Ladorishtar, do tju vijë në ndihmë me ushqim dhe veshmbathje, nje fondacion nga Amerika nga Fondi I Ladorishtit Inc.
Shoqata Islame- Ladorisht ka marrë përsipër shpërndarjen e ndihmave deri te nevojtarët.
Falenderojmë Allahun xh.sh për të gjitha mirësitë që na ka falë.
Gjithashtu falenderojmë vëllezërit tanë nga Amerika e largët që asnjëher nuk janë shkëputur me shpirtin e tyre fisnik nga vendlindja e tyre.
Shkruan Kryetari i “Shoqates Islame Ladorisht Arian Cenka